Privacy policy

 

 

 

Privacy policy

Lavendel & Oud Kant behandelt alle door u verstrekte informatie met respect voor uw privacy en deze gegevens worden door ons vertrouwelijk gebruikt. De informatie heeft uitsluitend tot doel om uw bestelling, vraag of klacht zo snel mogelijk af te wikkelen.

 

Doel van de gegevensverwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend met het doel u zo snel mogelijk van dienst te zijn met de opdracht die u ons verstrekt.
Wij delen uw gegevens niet met derden, behalve om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en mij of een eed of wettelijke verplichting.

 

Bewaartermijnen

Wij zijn wettelijk verplicht alle administratieve en financiële administratie 7 jaar te bewaren. Dit houdt dus ook in dat wij een kopie van uw factuur in onze administratie bewaren waar uw naam en adresgegevens zichtbaar zijn. In onze bankafschriften staat uw tegenrekening vermeld gekoppeld aan uw bestelling ook dit valt onder de bewaartermijnverplichting.

Wij gebruiken uw gegevens om de volgende diensten voor u uit te voeren: -

- Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
-Voor betaling via het betaalsysteem Mollie zijn uw naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van uw eigen bank.

 

Nieuwsbrief

Onze klanten ontvangen van ons per mail een nieuwsbrief van Lavendel & Oud Kant met daarin diverse acties, aanbiedingen, nieuws en overige informatie. Voor het versturen van deze nieuwsbrief gebruiken wij een email adressen-bestand. Onderaan iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

 

Faceboek

In mijn webwinkel is de like-button van facebook opgenomen. Wanneer u hier op klikt verzamelen de beheerders van deze dienst uw persoonsgegevens.

Samenwerking met derde partijen

Wij werken samen met de volgende partijen:


MijnWebwinkel

Lavendel & Oud Kant draait op software van MyOnlineStore, ook bekend als MijnWebwinkel. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Via MijnWebwinkel factureren wij u ook en daarom zijn uw gegevens ook bekend bij deze partij.

 

Betaalprovider Mollie

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van de betaalprovider  Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekeningnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

 

MyParcel

Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel te delen. MyParcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat MyParcel onderaannemers inschakelt, stelt MyParcel uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Privacy Policy van MyParcel:

https://backoffice.myparcel.nl/pdf/myparcel-privacyverklaring.pdf/

 

 

Cookies

MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

- Winkelwagen : Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookies kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

- Cookie keuze : Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

- Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

 

Zijn cookies veilig?
Een cookie kan geen kwaad en heeft niets te maken met computervirussen of andere kwalijke zaken. Cookies kosten uw computer geen extra geheugen en maken uw computer ook niet trager.

 

Uw rechten

U heeft als klant op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving rechten.  

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens en komt u er met ons niet uit? Dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Contactgegevens:

Lavendel & Oud Kant
Heidenskipsterdijk 38 a
8724 HX  It Heidenskip

06-38111216
info@lavendelenoudkant.nl

 

Heeft u vragen over deze privacy policy? Mail ons gerust:

info@lavendelenoudkant.nl

© 2011 - 2018 lavendelenoudkant | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.